Arcon-Tisane abonnement

Arcon-Tisane abonnement

299,00
  • Ingen bindingstid
  • Ingen skjulte kostnader
  • Rett i postkassa hver 4. uke
Beskrivelse

Ny naturlig hårvekst!

Med Arcon-Tisane hårvitaminkapsler gir du håret ditt et ekstra tilskudd av vitaminer supplert med flytende ekstrakt fra bukkehornfrø. Det gir håret ny vekstkraft, spenst og styrke. Arcon-Tisane hjelper hår som virker tynt eller livløst og kan også gi god effekt om du i en periode føler at du har for stort hårtap.

Gjør noe for håret ditt som frisøren ikke klarer
Ingen kan klippe og forme hårprakten som frisøren din. Men bare du kan sørge for at hvert eneste hårstrå får all den næringen det trenger for å vokse seg sterkt, glansfullt og robust.

Arcon-Tisane er et rent naturprodukt uten konserveringsmidler eller fargestoffer. Disse hårvitaminkaplsene er først og fremst beregnet på kvinner som har problemer med tørt, tynt, livløst eller slitt hår. Ingrediensene er: Bukkehornsekstrakt som er beriket med B-vitaminer, soyaolje, gelatin, vann, kakaopulver, sitrusdruesaftaroma.

En kapsel om dagen dekker behovet. Normalt vil du merke forandring etter ca. 3-4 uker, men enkelte trenger lengre tid på å oppnå resultater. Først vil håret begynne å gro bedre og det får en helt annen spenst og fylde slik at du får et sterkere hår. Hvor lenge du skal holde på med Arcon-Tisane avhenger av utviklingen. Så lenge det er fremgang bør du fortsette. Når du ikke lengre kan se at det er progresjon, slutter du.

Vi vil anbefaler alle å ta en 3 måneders kur en gang hvert år, så beholder du fylden og spensten i håret!

Hver eske innholder 30 kapsler.

Mer informasjon

Les pakningsvedlegg her

Les mer om Arcons hårprodukter her

Les mer om hår og hodebunn her

Last ned informasjonsfolder her